Skip to main content

Om oss

Om Helsfyr Kiropraktorklinikk

Vi er en familieorientert klinikk som ligger sentralt og enkelt tilgjengelig på Helsfyr.

Siden 2010 har vi vært dedikert til å hjelpe mennesker fra 0-100 år med en rad ulike symptomer og plager. Vi har til sammen over 20 år erfaring og oppdaterer oss kontinuerlig på faget vårt.

Gjennom å sørge for korrekt funksjon hos våre pasienter, legger vi til rette for at kroppen skal kunne lege seg selv så raskt og korrekt som mulig. Dette bidrar igjen til at du kan fungere optimalt i hverdagen og få utnyttet ditt fulle potensiale.

Helsfyr Kiropraktorklinikk ligger sentralt plassert i hjertet av Oslo, i et pulserende og livlig område på Helsfyr. Dette sentrale knutepunktet er ikke bare lett tilgjengelig for de som bor i Oslos bydeler, men også for deg som kommer fra andre steder på Østlandet.

For deg som bor i nærheten, er klinikken bare en behagelig gåtur unna. Fra Ensjø, Hasle, Lille Tøyen, Ulven, Valle Hovin, Teisen, Etterstad, Vålerenga, Kampen og Brynseng er det lett å ta en kort spasertur til oss, noe som gjør det enklere å integrere dine kiropraktorbesøk i dine daglige rutiner.

Med vår sentrale beliggenhet er Helsfyr Kiropraktorklinikk det perfekte valget for alle som søker kvalitets kiropraktortjenester midt i Oslo.

Velkommen!

Tjenester

Vi tilbyr tjenester innen kiropraktikk og røntgen.

Plager

Finn din plage eller diagnose.

Priser

En oversikt over prisene våre.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss enten via telefon, e-post eller kontaktskjema.

Ansatte

Albert Apalvik

Daglig leder/kiropraktor

Dennis Skarpeid Hermansen

Kiropraktor

Lisa Spiteri

Resepsjonist